Bent u op zoek naar een scootmobiel? De Graaf Mobiliteit is dé specialist.
De Graaf Mobiliteit

Prijs

tot

Merk

Kleur

Toon meer

Toon minder

Actieradius

Max. snelheid

Wat is een scootmobiel?

Een scootmobiel kan een driewieler of vierwieler zijn. Dit voertuig heeft een elektrische aandrijving die hoofdzakelijk wordt gebruikt door mindervaliden of mensen met een mobiliteitsbeperking. De maximumsnelheden van een scootmobiel zijn: op de stoep maximaal 6 km/h, binnen de bebouwde kom maximaal 30 km/h en buiten de bebouwde kom is het 40 km/h.

De Graaf Mobiliteit & Welzijn biedt een uitgebreid assortiment, inclusief opvouwbare en elektrische scootmobielen, om aan al uw mobiliteitsbehoeften te voldoen.

 

Scootmobiel kopen

Wilt u een scootmobiel kopen? Bij De Graaf Mobiliteit & Welzijn hebben we een brede selectie scootmobielen beschikbaar voor aanschaf. Ons aanbod scootmobielen bestaat uit de volgende merken: Life & Mobility, Mini Crosser, Trophy, Vermeiren, Kymco, Afikim en nog veel meer. Onze scootmobielen zijn van topkwaliteit en bieden u de vrijheid en mobiliteit die u nodig heeft. Of u nu op zoek bent naar een compacte scootmobiel voor gebruik binnenshuis of een krachtig off-road model, wij hebben de perfecte oplossing voor u!

Heeft u interesse om een scootmobiel te kopen? Bekijk dan snel ons aanbod.

 

Opvouwbare scootmobiel

Opvouwbare scootmobielen worden steeds populairder, en dat is niet zonder reden. Deze compacte mobiliteitshulpmiddelen bieden tal van voordelen voor mensen die behoefte hebben aan ondersteuning bij hun dagelijkse verplaatsingen. Deze modellen zijn compact en gemakkelijk op te bergen in uw auto, zodat u overal kunt gaan en staan waar u wilt.

 

Elektrische scootmobiel

Onze collectie elektrische scootmobielen biedt de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare manier om zich vrij en onafhankelijk te verplaatsen. Onze mobielen zijn ontworpen met oog voor kwaliteit en gebruiksgemak. Ze zijn ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik en zorgen ervoor dat u zonder moeite kunt genieten van boodschappen doen, een wandeling maken of gewoon sociaal contact onderhouden.

 

De Graaf Mobiliteit & Welzijn: de beste plek voor scootmobielen

Bij De Graaf Mobiliteit & Welzijn begrijpen we het belang van mobiliteit en onafhankelijkheid. Onze scootmobielen zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen, en onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij bieden niet alleen hoogwaardige scootmobielen, maar ook uitstekende klantenservice om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze scootmobielen en hoe wij u kunnen helpen uw mobiliteit te verbeteren. Bij De Graaf Mobiliteit & Welzijn staat u op de eerste plaats!

Specialist in onderhoud

Tijdens de onderhoudsbeurt aan uw brommobiel controleren wij onder andere:

Accu
Bandenspanning
Brandstofverbruik
Oliepeil & vloeistoffen
Remmen
Ruitenwissers, ramen en ruitenwisservloeistof
Schokbrekers

Bel ons gerust voor een onderhouds- of reparatieafspraak!

Direct contact