Brommobielen koopt u bij De Graaf Mobiliteit
De Graaf Mobiliteit

Prijs

tot

Merk

Opties

Actieradius

Max. snelheid

Topsnelheid

Brommobielen

Welkom bij De Graaf Mobiliteit & Welzijn, dé expert in brommobielen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe brommobiel, een betrouwbare tweedehands optie overweegt, of de overstap naar een elektrische 45 km auto wilt maken, bij ons bent u aan het juiste adres. Ontdek de vrijheid van rijden met een brommobiel van De Graaf Mobiliteit & Welzijn. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een proefrit!

105 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Wat is een brommobiel?

Een brommobiel, ook wel bekend als een 45 km auto, is een compact voertuig ontworpen voor stedelijke mobiliteit en korte afstanden. Zoals de omschrijving al doet vermoeden, is de maximumsnelheid beperkt tot 45 km/u, zowel binnen als buiten de bebouwde kom. Brommobielen zijn dan ook niet toegestaan op autowegen en snelwegen. Deze wendbare auto's combineren het gemak van een scooter met de veiligheid en het comfort van een auto.

 

De voordelen van brommobielen

Met een brommobiel van De Graaf Mobiliteit & Welzijn geniet u van een veilige en wendbare rijervaring. Onze voertuigen zijn ontworpen met uw veiligheid in gedachten, zo rijdt u met vertrouwen.

Milieubewust rijden wordt steeds belangrijker, en daarom bieden wij een scala aan elektrische opties. Ontdek de voordelen van elektrisch rijden zonder concessies te doen aan comfort en prestaties. Onze elektrische brommobielen zijn milieuvriendelijk, stil en voorzien van de nieuwste technologische snufjes.

 

Service en onderhoud aan uw brommobiel

Wij begrijpen het belang van mobiliteit in uw dagelijks leven. Daarom biedt De Graaf Mobiliteit & Welzijn niet alleen hoogwaardige brommobielen, maar ook uitstekende service en onderhoudsdiensten. Ons ervaren team staat klaar om u te ondersteunen en ervoor te zorgen dat uw brommobiel altijd in topconditie verkeert.

 

Wat zijn de vereisten voor een brommobiel?

De bestuurder moet beschikken over een AM rijbewijs of een B rijbewijs. U hoeft verder geen motorrijtuigenbelasting te betalen bij een brommobiel.

 

Proefrit in een brommobiel? Kom langs in onze showroom

Benieuwd naar ons assortiment brommobielen? Breng een bezoek aan onze showroom en ervaar zelf het comfort en de kwaliteit van onze voertuigen. Ons deskundige personeel staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte brommobiel die aansluit op uw wensen en behoeften. Ontdek de vrijheid van rijden met een brommobiel van De Graaf Mobiliteit & Welzijn. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een proefrit!

 

Specialist in onderhoud

Tijdens de onderhoudsbeurt aan uw brommobiel controleren wij onder andere:

Accu
Bandenspanning
Brandstofverbruik
Oliepeil & vloeistoffen
Remmen
Ruitenwissers, ramen en ruitenwisservloeistof
Schokbrekers

Bel ons gerust voor een onderhouds- of reparatieafspraak!

Direct contact