Rollz Rhythm Parkinson rollator koopt u bij De Graaf Mobiliteit
De Graaf Mobiliteit
Rollz Rhythm Parkinson Rollator
Rollz Rhythm Parkinson Rollator
Rollz Rhythm Parkinson Rollator
Rollz Rhythm Parkinson Rollator
Rollz Rhythm Parkinson Rollator
Rollz Rhythm Parkinson Rollator

Rollz Rhythm Parkinson rollator

Merk: Rollz

Een Parkinson rollator dient als mobiliteitshulpmiddel voor mensen die de ziekte van Parkinson hebben. Specifieker, patiënten die last hebben van het “freezing” probleem. Lees meer

Op voorraad

1.295,00
Levering door heel Nederland

Wilt u meer informatie over dit product?

Stel een vraag of bel ons op 0800 4545 123

Uitstekende service
Check Icon
Afspraak aan huis Onze medewerkers komen naar u toe om al uw wensen door te nemen.
Check Icon
Persoonlijk contact De persoonlijke sfeer wordt gewaarborgd door uw eigen adviseur.
Check Icon
ANWB pechhulp Direct hulp bij pech onderweg.
Check Icon
2 eigen winkels Vestigingen in Amsterdam en Hoogwoud
Check Icon
Reparatie & onderhoud De werkplaats beschikt over de benodigde deskundige apparatuur én vakkundige kennis.
Specialist in onderhoud

Tijdens de onderhoudsbeurt aan uw brommobiel controleren wij onder andere:

Accu
Bandenspanning
Brandstofverbruik
Oliepeil & vloeistoffen
Remmen
Ruitenwissers, ramen en ruitenwisservloeistof
Schokbrekers

Bel ons gerust voor een onderhouds- of reparatieafspraak!

Productinformatie

Het principe van een Parkinson rollator:

Een Parkinson rollator dient als mobiliteitshulpmiddel voor mensen die de ziekte van Parkinson hebben. Specifieker, patiënten die last hebben van het “freezing” probleem. Dat wil zeggen dat ze bij het stappen stil komen te staan, precies vastgelijmd aan de grond. Of bij het vertrekken bijvoorbeeld, niet goed op gang komen en uiteindelijk blijven stilstaan en blokkeren. Een rollator is in een bepaald stadium van de aandoening een adequaat hulpmiddel.

De Rollz Rhythm helpt bij het stappen op verschillende manieren, het kan in sommige gevallen de mobiliteit van deze patiënten aanzienlijk verbeteren. Vergeet niet, Parkinson beïnvloedt natuurlijk niet iedereen op dezelfde manier. Sommigen zijn hiermee geholpen, anderen helaas niet.

De Rollz Rhythm heeft als optie het “rolstoelpakket“, hiermee kan u de rollator gemakkelijk omvormen tot een rolstoel. Meer info bij de Rollz Motion rollator. Een rollator zoals de Rollz Rhythm helpt u uw mobiliteit verbeteren en een betere mobiliteit draagt bij om het sociale leven in stand te houden.

Het revolutionair antifreeze systeemDeze rollator gebruikt verschillende signalen om u weer op gang te helpen. Deze signalen worden in gang gezet door een knop bovenaan het handvat (zie detail foto). Elk signaal is regelbaar en kan u afzonderlijk in- en uitschakelen.

1. Een auditief signaal:Een metronoom geeft de kadans aan om u te helpen vertrekken. Het ritme kan de trigger zijn voor sommige patiënten om te starten of verder te lopen. Dit signaal kan u wijzigen naar eigen noden in snelheid en volume.

2.  Een visueel signaalEen groen laser-signaal op de grond helpt u focussen bij het vertrekken. Groen is de kleur die het mensenoog het best ziet. Als men een bocht neemt verandert de hoek van de laser om ook in een korte bocht dezelfde hulp te verlenen als op een recht stuk. Dit visueel signaal is zeer effectief binnen, maar (bijna) niet zichtbaar buiten.

3. Een kinesthetisch signaalDe handvaten van de Rollz Rhythm hebben een trilfunctie. Deze trillingen zijn ook weer regelbaar in frequentie en aantal

Gewicht: 10,6 kg  
Breedte: 63 cm
Hoogte: 86 - 102 cm
Lengte: 63 cm
Zitbreedte: 45 cm
Zithoogte: 55 cm
Max gewicht: 125 kg

Specificaties

Merk

Rollz