Joiny G100 elektrische driewieler koopt u bij De Graaf Mobiliteit
De Graaf Mobiliteit
Joiny G100 Elektrische Driewieler
Joiny G100 Elektrische Driewieler
Joiny G100 Elektrische Driewieler
Joiny G100 Elektrische Driewieler
Joiny G100 Elektrische Driewieler

Joiny G100 elektrische driewieler

Merk: Joiny

Blijven bewegen en actief meedoen in de samenleving. Dat is van groot belang voor iedereen in onze maatschappij. Maar wat als lopen en fietsen steeds moeilijker gaat? Tragar B.V. ontwikkelde de innovatieve elektrische driewieler “Joiny”, een balans-voertuig met hoge zit. Een product dat nieuw op de markt is en het gat dicht tussen de e-bike en de scootmobiel. Dé ideale oplossing voor mensen met een beperkte mobiliteit. Stabiel, veilig en sportief.

De Joiny heeft een hele korte draaicirkel. Met de Joiny begeef je je zowel tussen voetgangers als tussen het fietsverkeer. Ook heb je makkelijk toegang tot winkels en overheidsgebouwen, en kan je eenvoudig manouvreren in de (gang)paden. Uit onderzoeken blijkt dat er een grote toename van het aantal ongelukken is met een scootmobiel. De belangrijkste oorzaak is de gevoeligheid voor omvallen bij het nemen van bochten en obstakels op de weg zoals een stoeprand.

De Joiny daarentegen is door het speciaal ontworpen kantelsysteem (geniet octrooi -en modelbescherming), met stabiele middenstand, onder alle omstandigheden volledig opgewassen tegen omvallen en is daarmee juist uiterst veilig.Andere voordelen zijn de makkelijke, lage opstap, de hoge zit en de goede “look and feel”. Met de Joiny kun je - ondanks je mobiliteitsbeperking - onbeperkt jezelf zijn. Lees meer

Op voorraad

4.495,00
Levering door heel Nederland

Wilt u meer informatie over dit product?

Stel een vraag of bel ons op 0800 4545 123

Uitstekende service
Check Icon
Afspraak aan huis Onze medewerkers komen naar u toe om al uw wensen door te nemen.
Check Icon
Persoonlijk contact De persoonlijke sfeer wordt gewaarborgd door uw eigen adviseur.
Check Icon
ANWB pechhulp Direct hulp bij pech onderweg.
Check Icon
2 eigen winkels Vestigingen in Amsterdam en Hoogwoud
Check Icon
Reparatie & onderhoud De werkplaats beschikt over de benodigde deskundige apparatuur én vakkundige kennis.
Specialist in onderhoud

Tijdens de onderhoudsbeurt aan uw brommobiel controleren wij onder andere:

Accu
Bandenspanning
Brandstofverbruik
Oliepeil & vloeistoffen
Remmen
Ruitenwissers, ramen en ruitenwisservloeistof
Schokbrekers

Bel ons gerust voor een onderhouds- of reparatieafspraak!

Productinformatie

Martin Vossebeld is MS-patiënt en hij was zoekende naar een mobiliteitsoplossing. Een scootmobiel was voor hem wel passend qua fysieke oplossing, maar hij was er mentaal nog niet aan toe. En dus besloot Martin om zelf een voertuig te ontwerpen dat voldeed aan zijn wensen, aangezien er niets te koop was dat hem kon bekoren. Dit was de start van de geboorte van de elektrische driewieler Joiny. Recent werd de Joiny geïntroduceerd aan het grote publiek, door middel van deelname aan regionale events en het live gaan van de socials en website: www.joiny.eu.

Doelgroep
Martin Vossebeld zegt: “Onze doelgroep zijn de (mindervalide) mensen die niet of nauwelijks energie meer hebben om de trappers rond te krijgen, of op een andere wijze niet meer kunnen trappen (ook niet met trapondersteuning). We krijgen ook veel belangstelling van longcovid- en COPD-patiënten naast de mindervaliden met spierziekten. We verwachten de consument te kunnen verblijden met een kwalitatief goed product voor minder dan
€ 4.500,00.

Passende mobiliteitsoplossing
Veel mensen als Martin Vossebeld zijn zoekende naar een passende mobiliteitsoplossing, maar die kunnen ze (vooralsnog) niet vinden. “Wat je niet meer kunt is een gegeven, wat je nog wél kunt is de uitdaging, daarom biedt een scootmobiel soms te veel beperkingen en ontstaat er behoefte aan iets wat nog opnieuw uitgevonden moest worden. Ook vanuit het sportieve oogpunt wilde ik voor mezelf en voor mijn lotgenoten een actievere oplossing, gebaseerd op mogelijkheden, niet op beperkingen. Wij zijn van mening dat thuisblijven geen optie is, en hopen dat wij met de Joiny kunnen voorkomen dat mensen in een sociaal isolement komen” zegt Martin Vossebeld tot besluit.

Specificaties

Merk

Joiny

Actieradius

60 km

Max. snelheid

20 km/u

Aantal wielen

3

Specificaties

– Actieradius: 50-60 km
– Maximale snelheid: 20 km/uur
– Aantal Snelheidsstanden: 3
– Motor type: 500 W
– Accu type: LiFePo4, 48V-12 Ah
– Laadtijd: 4-5 uur
– Wielbasis; 80 cm
– spoorbreedte: 58 cm
– Afmetingen operationeel (lxbxh): 120x67x100 cm
– Afmetingen zónder afneembaar zadel/stuur (lxbxh): 120x67x75 cm
– Afmetingen ingevouwen (lxbxh): 120x72x47 cm
– Gewicht: 40 kg

– Maximale belasting: 120 kg
– Diameter voorwiel: 16”
– Diameter achterwielen: 14”
– Remsysteem: hydraulische schijfremmen.
– Draaicirkel: 1,7 m