Eli Zero Plus koopt u bij De Graaf Mobiliteit
De Graaf Mobiliteit
Eli Zero
Eli Zero
Eli Zero
Eli Zero
Eli Zero
Eli Zero Plus
Eli Zero Plus
Eli Zero Plus
Eli Zero
+2

Eli Zero Plus

Ervaar comfort en gemak met Eli

Klein in formaat, groot in waarde

De Eli Zero is door zijn formaat niet alleen erg wendbaar, je parkeert hem ook extra gemakkelijk in dankzij de standaard gemonteerde achteruitrijcamera.Met een lengte van 2,25 meter manoeuvreer je de Eli overal doorheen. Daarnaast is de elektrische Eli Zero van slechts 1,38 meter breed voorzien van twee ruime stoelen naast elkaar. Met een achteruitrijcamera, bluetooth, een USB- en 12V-aansluiting en zelfs een zonnedak, is de Eli Zero helemaal compleet. Het ontbreekt je aan niks onderweg. Lees meer

Op voorraad

16.990,00
Levering door heel Nederland

Wilt u meer informatie over dit product?

Stel een vraag of bel ons op 0800 4545 123

Uitstekende service
Check Icon
Afspraak aan huis Onze medewerkers komen naar u toe om al uw wensen door te nemen.
Check Icon
Persoonlijk contact De persoonlijke sfeer wordt gewaarborgd door uw eigen adviseur.
Check Icon
ANWB pechhulp Direct hulp bij pech onderweg.
Check Icon
2 eigen winkels Vestigingen in Amsterdam en Hoogwoud
Check Icon
Reparatie & onderhoud De werkplaats beschikt over de benodigde deskundige apparatuur én vakkundige kennis.
Specialist in onderhoud

Tijdens de onderhoudsbeurt aan uw brommobiel controleren wij onder andere:

Accu
Bandenspanning
Brandstofverbruik
Oliepeil & vloeistoffen
Remmen
Ruitenwissers, ramen en ruitenwisservloeistof
Schokbrekers

Bel ons gerust voor een onderhouds- of reparatieafspraak!

Productinformatie

Maak kennis met de nieuwe Citycar. De Eli Zero Plus is 100% elektrisch, veilig en comfortabel! Te berijden vanaf 16 jaar met bromfietsrijbewijs!

Ervaar comfort en gemak met Eli

Klein in formaat, groot in waarde

De Eli Zero is door zijn formaat niet alleen erg wendbaar, je parkeert hem ook extra gemakkelijk in dankzij de standaard gemonteerde achteruitrijcamera.

Met een lengte van 2,25 meter manoeuvreer je de Eli overal doorheen. Daarnaast is de elektrische Eli Zero van slechts 1,38 meter breed voorzien van twee ruime stoelen naast elkaar. Met een achteruitrijcamera, bluetooth, een USB- en 12V-aansluiting en zelfs een zonnedak, is de Eli Zero helemaal compleet. Het ontbreekt je aan niks onderweg.

Overzichtelijk, herkenbaar en wendbaar

Met de Eli Zero vinden we het personenvervoer opnieuw uit. Een compact, wendbaar voertuig dat zich aanpast aan de behoeften van de moderne tijd. Met een lengte van 2,25 meter manoeuvreer je de Eli overal doorheen en met behulp van de standaard gemonteerde achteruitrijcamera, parkeer je de Eli gemakkelijk waar je maar wilt.

Verder is de Eli Zero nul-emissie en is het energieverbruik ruim 93% lager dan bij conventionele auto’s. Dat levert niet alleen lagere kosten op, maar ook minder impact op het milieu en de luchtkwaliteit.

Ontdek de nieuwste eigenschappen van Eli

AchteruitrijcameraMet de standaard gemonteerde achteruitrijcamera houd je het overzicht en parkeer je de Eli extra gemakkelijk, zelfs op de meest krappe plaatsen.
Sleutelloos startenMet sleutelloos starten heb je in de Eli Zero geen gedoe meer met sleutels. Je rijdt al weg met slechts één druk op de knop.
Dual Drive ModeSchakel over naar de Eco mode, die geoptimaliseerd is voor de korte afstanden. Hierdoor presteert je Eli Zero efficiënter en rijdt deze milieuvriendelijker. 
Snel opgeladen - De Eli Zero laadt aan de laadpaal in slechts 2,5 uur volledig op. Thuis laadt de Eli Zero in slechts 3,5 uur volledig op.
Interactieve koplampen - Interactieve LED koplampen die naadloos in het ontwerp van de Eli Zero zijn geïntegreerd en met de gebruiker spreken voor, tijdens en na de rit.
Rem- en energieherstel - Rem- en energieherstel sparen automatisch energie op bij vertraging voor meer efficiëntie en een grotere actieradius.
Stuurbekrachtiging - De extra stuurmotor, controlemodule en hoek- en koppelsensor werken samen voor een soepele rijervaring met meer controle.
Panoramische zicht - De panoramische voorruit geeft je in de Eli Zero rondom overzicht. De glazen deuren zorgen ervoor dat zelfs de stoeprand geen dode hoek is.

Bent u op zoek naar een elektrische brommobiel met een grote actieradius, vele standaard opties en groot comfort? Dan is de Eli Zero echt iets voor u.

Waarom kiezen voor de elektrische Eli Zero Plus? Deze elektrische citycar komt standaard met stuurbekrachtiging en airconditioning. Het is een licht elektrisch voertuig (LEV) en is zeer wendbaar. Dankzij de achteruitrijcamera kunt u gemakkelijk inparkeren. Dankzij de keyless entry kunt u sleutelloos straten. De actieradius van de Eli Zero is 100 kilometer! De Eli Zero heeft een dual drive mode. Dus rijdt u korte afstanden, dan schakelt u over naar de Eco mode en vergroot zo uw actieradius.

Standaard opties bij de Eli Zero Plus:
- Stuurbekrachtiging
- Airco
- Keyless Entry
- Panorama dak
- Achteruitrijcamera
- Verwarming
- USB
- Bluetooth

Ervaar het zelf en kom langs bij De Graaf Mobiliteit & Welzijn in Opmeer of Amsterdam om deze brommobiel met eigen ogen te zien en zelf te beleven! Neem voor meer informatie contact met ons op via 0800-4545 123.

Specificaties

Merk

Eli Zero

Actieradius

100km

Max. snelheid

45km