Canta kopen? Maak nu een gratis proefrit bij De Graaf Mobiliteit & Welzijn
De Graaf Mobiliteit

Prijs

tot

Merk

Nieuwe canta's

Bekijk hieronder het aanbod Canta’s van De Graaf Mobiliteit & Welzijn. Wilt u meer weten of bent u op zoek naar persoonlijk advies? Neem vrijblijvend contact op of kom langs voor een gratis proefrit.

6 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Wat is een Canta?

Een Canta is een compact voertuig dat speciaal is ontworpen voor stadsvervoer en mobiliteit in drukke gebieden. Het is een kleine, overdekte auto die lijkt op een microcar of een brommobiel. Canta's zijn ontworpen om gemakkelijk door smalle straten te manoeuvreren en bieden een praktische oplossing voor mensen die behoefte hebben aan mobiliteit in stedelijke gebieden waar ruimte beperkt is of mensen die slechts korte afstanden hoeven af te leggen in stadsverkeer.

 

De voordelen van een Canta

De Canta biedt een groot aantal voordelen die het een aantrekkelijke keuze maken voor stadsvervoer. Met zijn compacte formaat en wendbaarheid is de Canta ideaal voor navigatie door smalle straten en druk stadsverkeer. Het gemak van parkeren op plekken waar grotere voertuigen geen ruimte hebben, zoals trottoirs, draagt bij aan de praktische bruikbaarheid.

Voor mensen met mobiliteitsbeperkingen of ouderen biedt de lage instap van de Canta gemakkelijke toegang. Met een eenvoudige bediening en automatische transmissie zijn Canta's gemakkelijk te besturen, zelfs voor mensen zonder veel rijervaring.

De potentiële vrijstellingen en voordelen, zoals vrijstelling van wegenbelasting en geen parkeerkosten op trottoirs, maken de Canta een aantrekkelijke en kostenefficiënte keuze voor stedelijke mobiliteit. Bovendien zijn Canta's over het algemeen zuinig in verbruik en hebben ze lage onderhoudskosten.

 

Een Canta kopen bij De Graaf Mobiliteit & Welzijn

Bij De Graaf Mobiliteit & Welzijn bieden we niet alleen hoogwaardige Canta's aan, maar ook een uitstekende service en expertise op het gebied van mobiliteit. Ons toegewijde team van experts staat klaar om u te voorzien van deskundig advies en begeleiding, zodat u de juiste Canta kunt vinden die aan uw specifieke behoeften voldoet. We hechten veel waarde aan klanttevredenheid en bieden een uitstekende after-sales service om ervoor te zorgen dat u te allen tijde tevreden bent met uw aankoop. Bent u benieuwd naar onze andere brommobielen? Bekijk dan hier onze nieuwe brommobielen of brommobiel occasions.

Met een breed assortiment aan Canta's, betrouwbare kwaliteit en de mogelijkheid voor maatwerkoplossingen, kunt u bij ons rekenen op een betrouwbare partner die u helpt bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw mobiliteitsbehoeften. Wilt u een proefrit maken of meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Specialist in onderhoud

Tijdens de onderhoudsbeurt aan uw brommobiel controleren wij onder andere:

Accu
Bandenspanning
Brandstofverbruik
Oliepeil & vloeistoffen
Remmen
Ruitenwissers, ramen en ruitenwisservloeistof
Schokbrekers

Bel ons gerust voor een onderhouds- of reparatieafspraak!

Direct contact