Mini Crosser M2 3-wiel koopt u bij De Graaf Mobiliteit
De Graaf Mobiliteit
Mini Crosser M2 3 Wiel
Mini Crosser M2 3 Wiel
Mini Crosser M2 3 Wiel
Mini Crosser M2 3 Wiel
Mini Crosser M2 3 Wiel
Mini Crosser M2 3 Wiel
Mini Crosser M2 3 Wiel
Mini Crosser M2 3 Wiel
+1

Mini Crosser M2 3-wiel

Merk: Mini Crosser

De Minicrosser X driewiel scootmobiel biedt niet alleen een ongekende rijervaring. Comfortabele driewielscootmobiel met extra versterkt frame.

  Lees meer

Op voorraad

3.750,00
Levering door heel Nederland

Wilt u meer informatie over dit product?

Stel een vraag of bel ons op 0800 4545 123

Uitstekende service
Check Icon
Afspraak aan huis Onze medewerkers komen naar u toe om al uw wensen door te nemen.
Check Icon
Persoonlijk contact De persoonlijke sfeer wordt gewaarborgd door uw eigen adviseur.
Check Icon
ANWB pechhulp Direct hulp bij pech onderweg.
Check Icon
2 eigen winkels Vestigingen in Amsterdam en Hoogwoud
Check Icon
Reparatie & onderhoud De werkplaats beschikt over de benodigde deskundige apparatuur én vakkundige kennis.
Specialist in onderhoud

Tijdens de onderhoudsbeurt aan uw brommobiel controleren wij onder andere:

Accu
Bandenspanning
Brandstofverbruik
Oliepeil & vloeistoffen
Remmen
Ruitenwissers, ramen en ruitenwisservloeistof
Schokbrekers

Bel ons gerust voor een onderhouds- of reparatieafspraak!

Productinformatie

Medema Group Mini Crosser M2.

De Medema Group Mini Crosser M2 is met zijn zeer krachtige motor de ultieme scootmobiel waarmee u gaat waar u wilt. U rijdt met het grootste vertrouwen net zo eenvoudig door de stad als over lastige paden in het bos. De Medema Group Mini Crosser brengt u vlot en in alle comfort naar uw bestemming. De combinatie van een ambachtelijke bouwkwaliteit, unieke opties en een fenomenaal rijcomfort, maken de Medema Group Mini Crosser scootmobielen uit Denemarken ongeëvenaard in hun klasse.

De standaard in comfortabele en robuuste scootmobielen.

De Medema Group Mini Crosser scootmobielen zijn niet voor niets de meest verkochte scootmobielen in Scandinavische landen! Een volwaardige scootmobiel van de hoogste kwaliteit voor buiten gebruik en volledig met de hand gemaakt. De Medema Group Mini Crosser serie scootmobielen zijn uniek door de keuze van de meeste hoogwaardige materialen, duurzaamheid en gegarandeerde veiligheid. De Medema Group Mini Crosser behoort niet voor niets in de topklasse van de scootmobielen, als het niet de beste is!

Comfort en breed inzetbaar.

De onafhankelijke wielophanging met dubbele wishbone, vering en demping werkt volgens het Ackerman-principe waardoor de Medema Group Minicrosser M2 vierwiel scootmobiel buitengewoon comfortabel en wendbaar is. Op de 8 inch lichtmetalen velgen biedt de Medema Group Minicrosser vierwiel scootmobiel niet alleen een ongekende rijervaring, maar is dankzij het indrukwekkende design en moderne kleurstelling nadrukkelijk aanwezig op de weg.

Robuust en veilig.

De extra grote wielen in combinatie met het uitstekende veersysteem zorgen voor veel rijcomfort. De luxe Ergo captain stoel is comfortabel en volledig naar wens instelbaar. Zo kunt u de rugleuning verstellen, armleggers instellen en er zit een schuifslede op om de stoel naar voren en achteren te schuiven. U kunt kiezen uit diverse zitbreedtes af fabriek. Alle functies van de Medema Group Mini Crosser zijn eenvoudig te bedienen en goed aangeduid. Naast de standaard Ergo stoel kunt u bij ons ook kiezen uit diverse andere stoelen. Neem hiervoor gerust contact met ons op. De Mini Crosser scootmobiel voldoet aan de veiligheidsnorm NEN-EN 12184.

Digitaal dashboard.

Het grote digitale dashboard van de M2 Mini Crosser is zeer goed zichtbaar voor de bestuurder, maar ook eenvoudig te bedienen. Zo kunt u de snelheid aflezen, de gereden afstand, de buitentemperatuur, datum en tijd, maar verteld u ook wanneer uw scootmobiel aan onderhoud toe is. Daarnaast worden alle te bedienen elementen duidelijk op het dashboard aangegeven welke u heeft ingeschakeld zoals verlichting en knipperlichten. Ook is op een eenvoudige manier te zien hoe ver u nog kunt met uw accu

Specificaties

Merk

Mini Crosser

Maximale snelheid

15 km/u

Accu's

105 ah

Actieradius

60 km

Bouwjaar

2018

Garantie

6 maanden

Lengte

140 cm

Breedte

68 cm

Draaicirkel

165 cm

Km-stand

1602km